Ook werken bij Jack Styles? Join the team!

Gemakkelijk en snel

Kies uw locatie en maak binnen 1 minuut uw afspraak! Let op: u moet voor beide vestigingen een apart account aanmaken. Dit kunt u binnen één minuut regelen.

Neem het niet van ons aan

Jelle B.
Read More
Mijn haar was verprutst bij een andere kapper in Wageningen. Deze gasten hebben er wat moois van kunnen maken + mijn baard heeft er nooit zo stijlvol uitgezien. Ik was nooit eerder bij een barbier geweest, maar dit was zeker niet de laatste keer. Kreeg ook een heerlijk drankje aangeboden, ter voorbereiding op de bruiloft van mijn maat. Echt top!
Tal K.
Read More
Echt een top plek. Kom hier altijd om mijn haar te knippen. Hangt altijd een goede sfeer iedereen is altijd heel vriendelijk. Ik heb hier altijd een goede ervaring en ben altijd super tevreden met het resultaat. Laatst voor het eerst ook mijn baard laten knippen, was een hele goede ervaring Robin is echt een topper gezellige kerel en geweldig resultaat. mijn baard heeft er nog nooit zo goed uit gezien, hij luistert goed naar wat je wilt maar heeft altijd goede suggesties. Als je je baard en haar wil laten knippen zou ik het echt aanraden om hier heen te gaan en dan in het bijzonder bij Robin was elke cent waard en meer.
Kars R.
Read More
Vaker geknipt en prima zaak! Deze keer geknipt door Robin en dat is voor herhaling vatbaar, tof kapsel, thanks man! 5 sterren.
Eric M.
Read More
Goede klantenservice, kappers luisteren naar hoe jij je haar geknipt wil hebben. En de koffie of thee is prima.
Arnold B.
Read More
Top barbershop, gezellig en ze zijn secuur in hun werk. Ik ga er altijd heen om mijn baard te laten doen maar je kunt je daar ook prima laten knippen.
Veronique de K.
Read More
Wil geen andere kapper meer! Je voelt je hier op je gemak door het vriendelijke personeel en verzorgen iedere keer naar volle tevredenheid mijn haar!!👍👍
Previous
Next

4,6/5 uit 195 reviews!